magyar english
0 db termék, összesen 0 Ft
Nyitóoldal Cégünkről Szolgáltatásaink Ajándékötletek Szállodáknak Kórházaknak Partnereink Kapcsolat

Vásárlási feltételek

Adatvédelem

A Peter’s Paplan Kft. Webshopjában történő vásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztráció során megadott személyes adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve, ha erről az illetékes bíróság másképp nem rendelkezik, illetve kivételek ez alól a kézbesítéshez és szállításhoz szükséges adatok.

Megrendelés

A megrendelés elküldése írásbeli szerződésnek tekinthető, mely a megrendelő és a Peter’s Paplan Kft. között magyar nyelven jött létre. A Peter’s Paplan Kft. a megrendeléseket nyilvántartja, és azok a megrendelő számára bármikor hozzáférhetőek.

A Peter’s Paplan Kft. webshopban vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni. Ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, elérhetőségeinken vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A Peter’s Paplan Kft. webshopja elsősorban a Peter’s Paplan Kft. saját gyártású termékeinek internetes értékesítésére jött létre, azonban más partner cégek termékeit is tartalmazhatja. Minden termékjellemző megtalálható a terméket bemutató oldalon. A termékek mellett elhelyezett fotók illusztrációk, az árucikkek megjelenése, valamint csomagolása ettől eltérhet.

A megrendelés időpontja, amikor a megrendelés gombra kattintva véglegesíti internetes rendelését és így kiüríti kosarát. Megrendelése akkor lép életbe, amikor azt e-mailben vagy telefonon visszaigazoltuk. A visszaigazolás a megrendeléstől számított 48 órán belül megtörténik, amennyiben mégsem kapott visszaigazolást, kérjük jelezze a Kapcsolat aloldalon található valamely elérhetőségünkön.

A Peter’s Paplan Kft. fenntartja az árváltoztatás jogát, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. A Peter’s Paplan Kft. fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére.

Költségek

A termékek mellett az árucikk bruttó vételára található, mely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termék árán felül a szállítás költsége merülhet még fel.

50 000 Ft feletti rendelés esetén, előleg fizetése szükséges. Az előlegfizetés részleteinek egyeztetése végett kollégáink telefonon keresik fel a rendelés feladóját.

A szállítás módja és költségei

Webshopunkban számos átvételi mód közül választhat: átveheti a megrendelt árut üzletünkben díjmentesen vagy kérheti a termék futárszolgálattal történő kiszállítását is.

Az átvételi mód megadását követően a rendszer azonnal kiszámítja a választott megoldás esetleges plusz költségeit, így megrendelését ennek ismeretében véglegesítheti.

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben a Vevő az egyeztetett kiszállítás időpontjában nem tartózkodik otthon, és az árut vissza kell szállítani, a visszaszállítás költsége valamint az újbóli kiszállítás is Őt terheli.

A szállítás költsége minden esetben a Vevőt terheli. Magyarországon kívüli kiszállítás esetén a belföldi kiszállítástól eltérő árak érvényesek. Ez esetben a megrendelést követően a Peter's Paplan Kft. munkatársai egyedi szállítási ajánlattal keresik meg a Megrendelőt, amelynek elfogadását követően kerül csak az áru kiszállításra.

Az elállás joga

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti. A vásárlástól való elállás joga személyes átvétel esetén nem érvényesíthető.

A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget. Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza! Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, ill a megtagadhatja az áru visszavásárlását.

Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre, amely a gyártó általi újracsomagolás és a kiegészítők cseréjének a költsége.

Olyan egyedi termékek és szolgáltatások esetén, amelyek a Megrendelő külön kívánságára egyedileg kerülnek legyártásra, nem érvényesíthető a vásárlástól való elállás joga. Ebbe a körbe tartoznak az egyedi fényképes ajándéktárgyak. 

Garancia

Az eladó az általa eladott árukra a törvényben előírt legalább 1 év garanciát vállal.

Amennyiben a megrendelt áru a szállítás során megsérült, azt a Peter’s Paplan Kft. díjmentesen kicseréli. Amennyiben erre már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.

Felelősség

A Peter’s Paplan Kft. webshopban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős az áruházhoz való kapcsolódásáért és a weboldalon történő vásárlásért. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a portál akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adatok elvesznek.

Egyéb

Az üzemeltetők szabadon módosíthatják a vásárlási és a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megtalálható a weblapon.

Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Általános Vásárlási Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltetők szabadon érvénytelennek nyilváníthatják a Vevő vásárlását.

A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Magyar Gazdasági Kamara Választott Bíróságának joghatóságát kötik ki.

PayU online bankkártyás fizetés

PayU Online bankkártyás fizetés használata során Ön elfoagja, hogy a Peter's Paplan Kft. (1089 Budapest, Kálvária tér 19.) által a www.peterspaplan.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a PayU Hungary Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Amennyiben webáruházunkban Magyar Forinttól (HUF) eltérő devizában vásárol a PayU online bankkártyás fizetést választva, akkor a bankkártyája Magyar Forintban lesz megterhelve. A PayU nem végez átváltást, a kártyatársaság határozza meg az árfolyamot és végzi el a konverziót. Mivel a feldolgozás több napba is telhet a PayU előre nem tervezhető árfolyamnak megfelelően terheli meg a bankkártyához tartozó számlát a kibocsátó banknál.

További részletekért kattintson ide!

Nyitóoldal
| Cégünkről
| Útmutató
| Vásárlási feltételek
| Adatvédelem
| Kapcsolat
| Hírlevél leiratkozás
1132 Bp, Kresz Géza u. 21. | Tel.: +36 (1) 314 0361 | E-mail: peterspaplan@peterspaplan.hu
webáruház-készítés: www.shopmasters.hu copyright 2011 - 2019 ©   peterspaplan.hu  -  minden jog fenntartva!