magyar english
0 db termék, összesen 0 Ft
Nyitóoldal Cégünkről Szolgáltatásaink Ajándékötletek Szállodáknak Kórházaknak Partnereink Kapcsolat

Affiliate Partner Program

Kedves Leendő Partnerünk!

Az Affiliate Partner Program (APP) egy olyan marketing megoldás, amely mind a Peter's Paplan, mind pedig Ön vagy az Ön cége számára jövedelmező lehet.

A program keretében arra kérjük Önt, hogy helyezze el a Peter's Paplan Webshop bannerét vagy egy a webshopra vezető linket saját oldalán, és mi minden Öntől érkező vásárlás után, a vásárlás nettó értékének 5%-át írjuk Önnek jóvá jutalékként.

Hogyan vehet részt a Peter's Paplan Affiliate Programban?
Amennyiben affiliate partnerünk kíván lenni, kérjük, emailben jelezze a kovespetra@peterspaplan.hu címen. 

Hogyan követjük az Ön oldaláról érkező vásárlókat?
Emailes megkeresését követően egyedi aloldalt és kuponkódot generálunk az Ön vásárlói számára, amelyet követően hetente megvizsgáljuk a megadott kuponkód felhasználását az affiliate partnerség értékelésekor. Minden esetben, amikor az Ön számára generált kódot használja vásárláskor egy felhasználónk, az Ön APP jutaléka növekszik.

Honnan tudja, hogy egy látogatója nálunk vásárolt?
Minden hónap elején emailben értesítjük partnereinket az elmúlt havi kifizetések számáról és értékéről, illetve aktuális egyenlegükről. A jutalékot mindig a vásárlás ellenértékének beérkezésétől számítjuk.

Hogyan válthatja be az így összegyűlt összeget?
A jutalék kifizetésére bruttó 5 000 Ft elérésekor kerülhet sor. Amennyiben Ön vállalkozó, úgy egy 30 napos teljesítési határidejű számla kiállítására kérjük Önt a következő címre: 

Peter's Paplan Kft.
2234 Maglód,
Wodianer telep     

Amennyiben Ön magánszemély (ennél fogva nem tud számlát kiállítani), úgy egy bruttó 5 000 Ft értékű Peter's Paplan kupont állítunk ki az Ön nevére, amelyet webshopunkban vásárolhat le, a kupon kiállítását követő egy éven belül.
Csatlakozási igényét a kovespetra@peterspaplan.hu e-mail címen jelezheti.

Kérjük, weboldalán használja alábbi bannereinkat vagy jelezze, ha a lentiektől eltérő méretre volna szüksége és elkészítjük:

Az össszes banner letöltéséhez kérjük, kattintson ide.

Alább egyenként is lementheti bannereinket:

300x250 pixel - Medium Rectangle Banner250 × 250 pixel - Square Pop-up Banner125 × 125 pixel - Square Button728 × 90 pixel - Leaderboard468 × 60 pixel - Full Banner720x300 pixel - Pop-Under300x600 - Half Page Ad120 × 600 pixel - Skyscraper160 × 600 pixel - Wide Skyscraper

A Peter's Paplan Család


Nyitóoldal
| Cégünkről
| Útmutató
| Vásárlási feltételek
| Adatvédelem
| Kapcsolat
| Hírlevél leiratkozás
1132 Bp, Kresz Géza u. 21. | Tel.: +36 (1) 314 0361 | E-mail: peterspaplan@peterspaplan.hu
webáruház-készítés: www.shopmasters.hu copyright 2011 - 2019 ©   peterspaplan.hu  -  minden jog fenntartva!